Meld deg på foredrag med Guro Strøm Solli!

Postet av Norges Orienteringsforbund den 26. Nov 2023



Guro Strøm Solli
skal holde foredrag under Mentorprogrammets oppstartsamling i Trondheim 2.-3. desember. Vi inviterer alle interesserte til å være med digitalt eller fysisk! Foredraget er relevant for utøvere, trenere, ledere og foreldre.

Guro er tidligere landslagsutøver i langrenn. Hun er aktuell med den nylig publiserte boka «Den kvinnelige idrettsutøveren», og er førsteamanuensis ved Nord universitet. Guro tok doktorgraden sin på Marit Bjørgens trening, og var medforfatter av boka «Marits metode». Hun er gjort masse forskning på kvinnelige idrettsutøvere, og vil dele mye av sin kunnskap med oss. Dette er kjempespennende!


Foredraget blir med et to-delt perspektiv:

  • Forskning gjort på den kvinnelige toppidrettsutøveren, med analyser av treningsinnhold og treningskvalitet hos noen av verdens beste kvinnelige utøvere, derav Marit Bjørgen, Tora Berger osv.
  • Treningstips fra øverste hylle for trenere og ledere, med særlig vekt på kvinnelige utøvere. Temaer som belyses er styrke- og utholdenhetstrening, pubertet, menstruasjonssyklus og mental trening.


Foredraget er fra kl 14 lørdag 2. desember, og vil streames. Vi sender ut en link i forkant av foredraget. Det er også mulig å møte fysisk - ta i tilfelle kontakt med:

solveig.hernandezvrale@orientering.no


Påmeldingsfrist: torsdag 30. november 2023 klokken 23.59.


Påmelding ordner du: her






Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.