BLI MEDLEM
TURORIENTERING.NO 

TurO-klubben Norge

Vi har eksistert siden oktober 2022, med vår basis i den offisielle strategien vedtatt på Tinget til Norges Orienteringsforbund. Klubben er nasjonal og henvender seg til alle entusiaster av turorientering og de som ønsker å bidra til utviklingen av dette flotte mosjonskonseptet. Klubben har over 500 medlemmer. I 2023 ble 19 turer lagt ut gratis for medlemmene. I år finnes det turer gratis tilgjengelige, og flere vil komme ila sommersesongen. Følg med fanen;  "Medlemsfordeler".

Det unike medlemskapet vårt tilbyr en lav, årlig medlemsavgift på kun 50 kroner per medlem, uavhengig av alder og antall familiemedlemmer.

Hvis du ikke allerede har knyttet deg en orienteringsklubb eller lag, ønsker vi deg deg hjertelig velkommen som medlem hos oss. Vi håper også å ønske velkommen de som allerede er medlemmer i en orienteringsklubb til å støtte den norske turorienteringen. Vi ønsker deg som medlem uavhengig om du velger å bli medlem i en eksisterende orienteringsklubb eller i TurO-klubben som er et alternativ.

I TurO-klubben er det ingen krav om deltakelse i verv eller dugnader. Vi er et supplement til de lokale, etablerte klubbene, og vår målsetning er å øke synligheten av tilbud og mosjonsaktiviteter av våre arrangører, både sommer og vinter.

Bli med oss i TurO-klubben og bidra til å styrke turorientering i Norge.

Velkommen!