BLI MEDLEM
TURORIENTERING.NO 

TurO-klubben Norge

Velkommen som medlem! 

Vi har eksistert siden oktober 2022, med vår basis i den offisielle strategien vedtatt på Tinget til Norges Orienteringsforbund. Klubben er nasjonal og henvender seg til alle entusiaster av turorientering og de som ønsker å bidra til utviklingen av dette flotte mosjonskonseptet.

Det unike medlemskapet vårt tilbyr en lav, årlig medlemsavgift på kun 50 kroner per medlem, uavhengig av alder og antall familiemedlemmer. Hvis du ikke allerede er tilknyttet en orienteringsklubb eller lag, ønsker vi deg deg hjertelig velkommen som medlem hos oss. Vi håper også å ønske velkommen de som allerede er medlemmer i en orienteringsklubb til å støtte den norske turorienteringen.

I TurO-klubben er det ingen krav om deltakelse i verv eller dugnader. Vi er et supplement til de lokale, etablerte klubbene, og vår målsetning er å øke synligheten av tilbud og mosjonsaktiviteter av våre arrangører, både sommer og vinter.

Bli med oss i TurO-klubben og bidra til å styrke turorientering i Norge.

Velkommen som medlem!


Image of a woman taking a photo.

Årsmøtet 28. mars 2023

Første årsmøtet i TurO-klubben Norge ble avholdt 28. mars 2023. Alle medlemmer ble invitert og mottok informasjon og sakspapirer i forkant via e-post.  Etter de formelle sakspunktene for årsmøtet, åpnet vi opp for en dialog om videre aktiviteter og forventninger fra våre medlemmer. Hyggelig at så mange medlemmer var med og engasjerte seg og ga gode innspill som styret videre tar med for å diskutere.