Søknad til seniorlandslag for 2024-sesongen!

Postet av Norges Orienteringsforbund den 29. Sep 2023



Som før sesongene 2022 og 2023, skal alle utøvere som ønsker seg å være med på den norske seniorlandslaget i 2024 sende inn en søknad for landslag.

Hensikten med denne søknaden er at landslagsstøtteapparatet skal få best mulig grunnlag til å ta ut gode seniorlandslagsgrupper til 2024-sesongen.

 

Samtidig er det ikke til å legge skjul på at søknadene de tidligere årene har gitt en veldig god anledning til å bli enda bedre kjent med mange av de ambisiøse utøverne i Norge, og sparre dem bedre med treningen og målsettingene.

Dette er målet også år, enten utøverne ønsker å være en del av landslagsgruppene, eller «kun» har ambisjoner om samlingsaktivitet og/eller internasjonale oppgaver.

 

Utgangspunktet for landslagsgruppene i 2024 er et ønske om omtrent samme antall gruppeløpere som de foregående årene. I tillegg er det et mål om også fremover å invitere til forhåpentligvis utviklende samlings- og treningsaktiviteter for utøvere utenfor landslagsgrupper.

 

Det er også viktig å påpeke at i tillegg til de som ønsker å være med på landslag, oppmuntres også alle med ambisjoner om landslagsaktivteter i 2024 om å utfylle ut og sende inn søknaden – den fungerer også veldig bra som et verktøy for sesonganalyse og planlegging av utviklingsmål i fremtiden for den enkelte.
 

Ønsker man å delta på internasjonale mesterskap i 2024, skal også Helseattesten være levert og Ren Utøver gjennomført før 1.4.2024.

 
 

Landslagssøknaden skal være levert seinest på onsdag 18.10 til janne.salmi@orientering.no og den vil bli lest av landslagssjef Janne Salmi og landslagstrenerne Damien Renard og Anders Nordberg.


 

Landslagsuttaket for 2024 blir offentliggjort i begynnelsen av november.

 

Med sportslig hilsen,

Trenergruppa seniorlandslag



Du finner søknadsskjema:  her

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.