Norgesferie - Ta en luftetur mens du lader batteriene!

Postet av TurO-klubben Norge den 6. Jul 2023


Škoda og Norges Orienteringsforbund tilbyr enkle orienteringsløyper for alle på Norgesferie!

Bilde: Fra Skoda luftetur Førde. Foto: Knut Even Hole


- Vi vet at det er mange nordmenn som velger Norgesferie denne sommeren, og flere skal ut på langtur. Derfor har vi sammen med Norges Orienteringsforbund lansert Lufteturet gratis tilbud bestående av korte orienteringsløyper for hele familien, plassert langs de mest trafikkerte hovedårene, ladestasjonene og rasteplassene i landet, sier Per Christian Worren, markedssjef i Škoda Norge.

Luftetur er et lavterskeltilbud for alle som vil prøve seg på orientering, og samtidig få tilgang til opplevelser de kanskje ikke hadde funnet på egenhånd.

Våre lokale orienteringsklubber har laget fine, enkle løyper for familier med både små og store barn. Vi håper mange gjennom dette får oppleve orienteringsglede ved enkel «skattejakt» rundt omkring i landet, samtidig som de får en viktig avkobling fra kjøreturen. Det klarner hjernen og gir ny energi, sier Stein Blomseth, assisterende generalsekretær i Norges Orienteringsforbund.

Skoda står midt i den største merkevareendringen på over 30 år, med nytt designspråk, ny logo og nye målgrupper og tydeligere posisjonering.

- For oss er opplevelsene som tilgjengeliggjøres gjennom våre biler like viktig som kjøreopplevelsen i seg selv. Dette er derfor et perfekt konsept som bidrar til å gjøre turen enda mer innholdsrik ved at man opplever nye steder og norsk natur, forteller WorrenDet er dessuten ingen tvil om at en pause og avkobling kan bidra til bedre trafikksikkerhet for sjåfører på langtur.

Lufteturene er plassert fra Søgne i sør til Bardufosstun i nord, og er tilgjengelig i TurO-appen fra 6.juli.


Skoda luftetur vil du finne nær disse stedene:

Bardufoss, Setermoen, Grong, Oppdal, Ål, Førde, Elverum, Veggli, Åmot, Seljord, Telemarksporten, Arendal, Søgne og Moss.

Klikk her for SKODA LUFTETUR og du vil du finne oppdatert oversikt over alle turene.

Vi oppfordrer flest mulig som prøver en Luftetur i sommer til å legge ut et bilde fra turen på Facebooksiden " "Turorientering i Norge". 

God tur i sommer!4 Kommentarer

Kommentarer

 • Turorientering

  Linken i artikkelen er rettet og oppdatert! Nå kan du trykke linken til riktig side hos Skoda Luftetur og få full oversikt over alle ladestasjoner/turer. Lykke til og fortsatt god sommer! Nyt lufteturen mens du lader batteriene!

  11 juli 2023
 • Ingrid Øiestad

  Post 132 er utslitt, ikke mulig å registrere på noe vis

  10 juli 2023
 • Reidun Grefstad

  Referansen til Skoda var kun reklame. Fant postene i kartet - finn turer, stedene er angitt i innlegget over.

  09 juli 2023
 • Åge Andersen

  Prøver å finne dise turene. Skoda sin nettside refererer tkl Tur-O-appen. Men appen refererer til Skoda sin nettside....

  08 juli 2023

Logg inn for å skrive en kommentar.