Akershus/Østmarka tilbyr medlemmer en gratis Rød tur

Postet av TurO-klubben Norge den 16. Apr 2024

Østmarka

Medlemmer av TurO-klubben får nå gratis tilgang til Rød tur Østbyåsen (ordinær pris kr 60).

Turen er kupert og i et relativt tett skog. Noen av postene er også litt krevende.

Turen kan kombineres med en runde rundt Aamodtdammen (øst for kartet), men må da gå sør-øst ut av kartet og ta av til venstre i alle større stikryss til du kommer til andre siden av Aamodtdammen.

Klikk på feltene for gratisturen og resten av tilbudet til Skogtrim! God tur!

Østbyåsen, rød tur

Skogtrim 2024

VESTLAND - Nord for Bergen, tilbyr Kvernbit tur i vakker natur for medlemmene.

Postet av TurO-klubben Norge den 24. Mar 2024

Nord for Bergen, i kommunen Alver i Vestland fylke.

Vil du oppleve vakker natur nord for Bergen? Kvernbit IL tilbyr en gratis blå tur i nydelige omgivelser i Alver kommune for medlemmer i TurO-klubben. Du kommer i kontakt med naturperler i nærområdet; en liten gård, et friluftsområde, langs en nydelig elv og flere fiskeplasser. Turen starter i Frekhaug og ender på Dalstø.

En perle av en tur. Oppdag flere nye perler!

Kollektivt:
Benytt appen ENtur, en kollektiv-app som kan brukes i hele Norge. Last ned fra Appstore, søk for eksempel Bergen sentrum til Frekhaug.

God tur !

Se flere turer fra KVERNBIT IL

Hadeland - Lygna byr på 22 vinter-og sommerposter

Postet av TurO-klubben Norge den 5. Mar 2024

Nyhet!

Hadeland tilbyr allerede nå 22 poster å jakte på i skisesongen på Lygna Sør. Poststolper vil være tilgjengelige ut hele 2024! Turen er gratis for medlemmer av TurO-klubben.

Bli med til vakre omgivelser på Hadeland. Tilbudet er et samarbeid med Stolpejakten og begge koder skannes samme sted, men i to ulike apper. Postene kan besøkes med ski-TurO, og senere til fots når snøen smelter. Turen koster kr 60 for ikke medlemmer.

Hadeland o-lag har arrangert TurOrientering helt siden 1970-tallet. Kart og informasjon for Hadelandstrimmen vil være tilgjengelig for salg på følgende steder: Shellstasjonen på Harestua, *
Gran Sport, Brandbu Sport og Shellstasjonen på Lygnasæter.

Ikke medlem? Bli det her: www.turoklubben.no

Les mer om Hadelands OL tilbud her

God postjakt i Hadeland!

Oslo: Ta vinterposter og en fortjent eplekake på Frognerseteren!

Postet av TurO-klubben Norge den 22. Feb 2024

Arrangør Heming har lagt ut flere turer i kremen av Nordmarka!

Ny gratis tur for TurO-klubbens medlemmer i beste Nordmarka v/ Frognerseteren, Oslo

SkiTurO 1 har 10 nærposter plassert i det mangfoldige løypenettet i og rundt Frognerseteren og Øvresetertjern. Merk at løypene som er oransje på kartet ikke alltid er oppkjørte, men det er som regel noen før deg som har tråkket løype – gjennom et nydelig terreng! Benytt helst de klassiske skiene på akkurat denne turen:-).

Parkering/Ruter

I området her er det mange parkeringsplasser, både ved Hemingseter (syd for Frognerseteren), Frognerseteren/Sporten, Øvresetertjern og Tryvann, eller man kan ta T-banen til Frognerseteren stasjon.

Nyttig informasjon:

• Alle skiløyper er ikke alltid preparert og snøforholdene kan variere gjennom sesongen. Sjekk dagens føre og preppestatus i appen iMarka eller på skiforeningen.no/utimarka/foremelding/. Løypene i akkurat dette området kan også sjekkes i appen/nettstedet Skisporet (Nordmarka syd BYM).
  • Alle postene er ment for å kunne nås med ski på bena. Vær så snill å vis hensyn og ikke gå med annet fottøy i preparerte skispor.
  • Ikke forsøk å gå over vann som ikke er merket med bambusstikker og hvor det tydelig er kjørt opp løype med scooter.

Se alle turene til Heming her i Nordmarka
- prøv også de, totalt 40 poster, ute til og med 14. april 2024.

turorientering.no/next/orienteering/organizer/267

God tur!:-)

ÅRSMØTE i TurO-klubben Norge 12. mars 2024

Postet av TurO-klubben Norge den 20. Feb 2024

Velkommen til ÅRSMØTE i TurO-klubben Norge 12. mars 2024 kl 19.30

Årsmøtet er åpent for alle medlemmer, se innkalling med foreløpig saksliste vedlagt. Alle medlemmer skal ha fått epost med innkallingen til møtet.

Møtet blir digitalt på Teams - Click here to join the meeting

ALLE DOKUMENTER ER SENDT UT TIL ALLE MEDLEMMER !

Etter det formelle årsmøtet inviterer vi til åpen dialog. Medlemsundersøkelsen fra oktober vil bli presentert, og vi oppfordrer alle til å dele erfaringer, ønsker og forslag til hvordan vi skal utvikle TurO-klubben framover.

Valg 2024:

Kunne du tenke deg å delta i styret til TurO-klubben, eller ønsker å foreslå kandidat, så ta kontakt: Styret (turoklubben.no). Vi er et hyggelig lag som ønsker flere med til å påvirker videre utvikling :-).Meste foregår via digitale møter.

Påminner dere som ikke har betalt om å betale medlemsavgift før årsmøtet for å ha stemmerett og være valgbar til verv i klubben, og ikke minst få medlemsfordelene. Takk til de som har betalt for 2024!

Hjertelig velkommen til årsmøtet!