TRONDHEIM - Festningen/sentrum

Postet av TurO-klubben Norge den 1. Jul 2024


Hva med en bytur til Trondheim? 
Jakt etter 38 X-poster!


X-poster er en nyhet for året 2024.

Turen fra Wing Orienteringsklubb inneholder X-poster ved Festningen, Trondheim sentrum og fra Korssvika via Østmarka videre til Djupvika og Rotvoll og er en betalt grønn tur som nå tilbys gratis for medlemmer av TurO-klubben. 

X-poster er poster uten fysiske flagg eller stolper, hvor appen bekrefter posisjonen ved hjelp av mobilens GPS. Når en TurO-deltaker når en X-post, vil appen automatisk registrere besøket, og en notifikasjon vises på mobilen.

Deltakeren får mulighet til å registrere posten ved å klikke "Ja". Posten vil da bli registrert på brukerens profil. Det er viktig at GPS-funksjonen er aktiv på mobiltelefonen.  

Oppsummert:

  • X-poster er usynlige poster som ikke er markert med flagg eller stolper, men hvor appen registrerer at man har nådd riktig sted ved hjelp av GPS.

  • TurO-appen registrerer automatisk din ankomst til posten ved hjelp av mobilens GPS; det eneste du trenger å gjøre er å bekrefte registreringen av posten. Denne løsningen er eksklusiv for TurO-appen.

Ta flere poster!

Når du er i Trondheim, har du også muligheten til å ta en gratis Grønn tur på Lade og Rotvoll, som byr på ytterligere 21 nye X-poster!

En sommertur gjennom Trondheim med en eventyrvandring via 38 TurO-poster vil garantert gi deg, din familie eller venner nye lokale oppdagelser! I tillegg har 90 ordinære TurO-poster i bynært terreng på Østsiden av Nidelven.


Transport:
Lade/Rotvoll er omtrent 11 minutter med bil fra Trondheim sentrum i retning mot kysten.

Tips til reisende: 
Last ned appen kollektivoversikt i Norge:
EnTUR

Flere turer med Wing OK - TurO-tilbud


Sommerkampanje 2024: 

Glem ikke å bli med på årets sommerkampanjen POSTJAKTEN 2024 hvor neste milepæl er å ta
minst 50 poster frem til 1. august.  Les mer i lenken, Lykke til.

Kom deg ut på tur og vær en postjeger i sommerferien!

God tur!


BERGEN - Fana Il - tur med 22 poster til medlemmer

Postet av TurO-klubben Norge den 14. Jun 2024


Vakre Bergen - Fana!

TurO-kartet SMØRÅSEN er Fanas bidrag til TurO-klubben i år. He kan du boltre deg i å lete etter 22 poster på et turkart. Neste gang du er på besøk, eller ferierer eller er Bergensborger i Norges fineste by, er oppfordringen å ta en TurO med Fanatullen! 


Adkomst til terrenget Smøråsen:

  • Parkering Nøttveit/Bjørnevatn. Busslinje 76 til Smøråsen
  • Klatreparken Høyt og Lavt: Alle busslinjer mellom Bergen og OS. 

Fanatullens TurO-heftet kan kjøpes mer enn 150 poster er plassert ut - og kartet "Smøråsen" er med (side 4) i årets turO-hefte for Fana IL Turen på på nett koster kr 50 .- for ikke medlemmer.

Karthefte kan kjøpes for kr 250 hos Intersport Lagunen, SportOutlet Nesttun, Esso Skjoldskiftet, Platou Fjøsanger, Turlaget i Marken, Extra Krokeidevegen og BUNNPRIS-Titlestad, samt selvbetjent fra postkasser på Nøttveit parkering, Fjellbirkeland/Riple skytebane og Totland parkering.

Flere turer i Fana området finner du her: Fanatullen

God postjakt! 
Besøk Midt-Troms! Turen Skaret er gratis for TurO-klubbens medlemmer.

Postet av TurO-klubben Norge den 10. Jun 2024Turen SKARET er gratistur for TurO-klubbens medlemmer. 
 
 "I Sørreisa kan man springe i tøfler". Det hevdet i alle fall fire ganger verdensmester i orientering, Bjørnar Valstad, etter å ha deltatt på o-løp i Sørreisa. 
 
Turen går i et fantastisk flott terreng i et område som strekker seg fra starten av Skardalen opp mot fjellområdet "Heia" ved foten av Middagsfjellet. Middagsfjellet er forøvrig et yndet turmål for vanlige fotturer. Ved toppen av Middagsfjellet er det reist en støtte til minne om Alf Storelvmo som var Sørreisa største skiløper gjennom tidene helt til Erik Valnes kom og tok over tronen.
 
Midt på Heia ligger Sørreisa O-lags klubbhytte. To av postene ligger nært O-hytta. På O-hytta kan man ta seg en pause i postletingen og om så overnatte hvis man ønsker det. https://www.sorreisa-olag.no/o-hytta-3/ 
 
Info kan også hentes på vår TurO-siden: https://www.sorreisa-olag.no/tur-o/ 

Se resten av Turo-tilbudet til Sørreisa her Sørreisa TurO-tilbud

Følg med på Facebookgruppen: Turorientering i Midt-Troms | Facebook


God tur! 

Akershus/Østmarka tilbyr medlemmer en gratis Rød tur

Postet av TurO-klubben Norge den 16. Apr 2024

 


Østmarka

Medlemmer av TurO-klubben får nå gratis tilgang til Rød tur Østbyåsen (ordinær pris kr 60).

Turen er kupert og i et relativt tett skog. Noen av postene er også litt krevende. 

Turen kan kombineres med en runde rundt Aamodtdammen (øst for kartet), men må da gå sør-øst ut av kartet og ta av til venstre i alle større stikryss til du kommer til andre siden av Aamodtdammen. 


Klikk på feltene for gratisturen og resten av tilbudet til Skogtrim! God tur! 

Østbyåsen, rød tur


Skogtrim 2024

VESTLAND - Nord for Bergen, tilbyr Kvernbit tur i vakker natur for medlemmene.

Postet av TurO-klubben Norge den 24. Mar 2024Nord for Bergen, i kommunen Alver i Vestland fylke.

Vil du oppleve vakker natur nord for Bergen? Kvernbit IL tilbyr en gratis blå tur i nydelige omgivelser i Alver kommune for medlemmer i TurO-klubben. Du kommer i kontakt med naturperler i nærområdet; en liten gård, et friluftsområde, langs en nydelig elv og flere fiskeplasser. Turen starter i Frekhaug og ender på Dalstø.

En perle av en tur. Oppdag flere nye perler!

Kollektivt: 
Benytt appen ENtur, en kollektiv-app som kan brukes i hele Norge. Last ned fra Appstore, søk for eksempel Bergen sentrum til Frekhaug.

God tur !

 

Se flere turer fra KVERNBIT IL