Nyt høstfargene i høstferien!

Postet av Turorientering den 30. Sep 2023

Ut og plukk poster i skjønne høstfarger! 

Nå er det høstferieuker og vi må nyte de skjønne høstfargene som hvert år er her i så kort periode. Samtidig få litt mosjon, kanskje finne sopp og bær og trekke inn den friske høstluften. Våre arrangører har fortsatt mange poster som står ute til over høstferien, og til og med lengere. Sjekk datoen på turen du velger.

Gå til Finn turer her på hjemmesiden, eller sveip øverst i appen og finn en tur som er i nærheten av deg! 


Er du ny? 
Har du ikke tatt poster tidligere, anbefaler vi deg å starte med en Grønn tur som ofte er gratis å laste ned hos de fleste arrangører. Registrer deg med ny bruker: Last ned appen "Turorientering" (link nederst på hjemmesiden), og benytt samme innlogging i appen som på nettsiden. Klikk på App guide for tips om bruk av appen på best mulig måte. 

Klikk her for App guide

Er du redd for å gå i skogen eller ikke helt trygg på å lese kart, kan du velge en Grønn tur som ligger i urbane omgivelser.
Videre kan du prøve deg på turer i skogen (Grønne og blå turer). Ta med en venn, familie eller kollega. Gå i lag og nyt turen sammen med andre og bli kjent med nye områder!

Er du usikker på hvor du befinner deg på kartet, kan du velge å slå på  "vis min posisjon" som finnes hos de fleste arrangører. Klikk på "ballong-symbolet, så ser du din posisjon med en blå prikk på kartet. Når du er ved posten, kan du skanne QR koden. Dine postbesøk og poeng blir automatisk registrert i din brukerprofil.

God høst og nyt turen i naturens pusterom!

Vi har turer for alle, ja absolutt for alle i alle aldre!  

God tur! Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.