Oslo: Ta vinterposter og en velfortjent eplekake på Frognerseteren!

Postet av Turorientering den 22. Feb 2024

Arrangør Heming har lagt ut flere turer i kremen av Nordmarka!


Beste Nordmarka; Frognerseteren, Skjennungen, Bjordammen og Kobberhaugen!

TurO-arrangør Heming Orientering har nettopp lagt ut mange vinterposter som står ute helt frem til 15 april. SkiTurO som er et familievennlig turopplegg for den fine hvite årstiden! Fire turer/kart og til sammen 40 poster plassert i “indrefileten” 
av Oslos ski-eldorado Nordmarka! 

SkiTurO 1 er en Grønn tur og har 10 nærposter plassert i det mangfoldige løypenettet i og rundt Frognerseteren og Øvresetertjern. Løypene som er oransje på kartet er ikke alltid er oppkjørte, men det er som regel noen før deg som har tråkket løype – gjennom et nydelig terreng! Vi anbefaler klassiske skiene på akkurat denne turen:-).
NB! Denne turen er gratis for medlemmer av TurO-klubben! 😃 Les mer om dette tilbudet og hvordan man blir medlem her: turoklubben.no


Parkering og #Ruter
I området her er det mange parkeringsplasser, både ved Hemingseter (syd for Frognerseteren), Frognerseteren/Sporten, Øvresetertjern og Tryvann, eller man kan ta T-banen til Frognerseteren stasjon.


Nyttig informasjon:

  • Alle skiløyper er ikke alltid preparert og snøforholdene kan variere gjennom sesongen. Sjekk dagens føre og preppestatus i appen iMarka eller på skiforeningen.no/utimarka/foremelding/. Løypene i akkurat dette området kan også sjekkes i appen/nettstedet Skisporet (Nordmarka syd BYM).
  • Alle postene er ment for å kunne nås med ski på bena. Vær så snill å vis hensyn og ikke gå med annet fottøy i preparerte skispor.
  • Ikke forsøk å gå over vann som ikke er merket med bambusstikker og hvor det tydelig er kjørt opp løype med scooter.

Da er det bare å starte opp jakten på 40 poster og skanne hver av dem med appen. Postene står ute til og med 14. april 2024.

Har du ikke TurO-appen? Last appen ned her: App Store og Google Play

Mer om tilbudet kan leses her; Hemings Ski-TurO

God tur!:-)
Vestfold - enda flere vinterposter å ta!

Postet av Turorientering den 2. Feb 2024

Vestfold - 25 gratis poster i Holmestrand/BotnemarkaBotnetrimmen 2024

Botne Skiklubb Årets sesong starter med Skijeger nå den 2. februar.

25 gratis poster er fordelt i våre flotte skiløyper, fra Hvittingen i nord til Strange i sør. Løypeprepareringen i vårt område holder høy kvalitet, og gode snøforhold gir forventninger om en god skisesong til over påske. Vær imidlertid oppmerksom på at snøforholdene kan variere utover vinteren, slik at oppdaterte skiløyper ikke er noen garanti.

Postene er fordelt i to litt ulike områder, men løypenettet ser sammenhengende ut, så det er likevel i prinsippet ett område.

Botnemarka-rundene går i flott skogsterreng med gode utsiktspunkter og rasteplasser. Besøk også turistforeningens hytter i Botnemarka. Brannåsen og Nordre Løkenseter holder åpent på søndagene med salg av vafler, saft, kaffe og mer. Fra Hvittingen er det god utsikt over Oslofjordområdet og landområdene vestover. Lysløypa fra Botnestua via Brannåsen til Høgås er også tilrettelagt for skøyting.

God tur! 


Vinterposter i Modum, Buskerud

Postet av Turorientering den 21. Jan 2024

Prøv vinter-TurO i Modum


Velkommen til Modum i Buskerud!

Ta vinterposter i nydelige vinterstemning! 

16 arrangører har satt ut vinter-poster i nærmiljøet 2023/2024.

Vikersund-Abelone: 10 poster. Grønt nivå der det er lett for familier å gå tur med barn i kjelke, samt for de med nedsatt rørlighet eller handicap (personer i rullestol kan pigge seg fram/sitski-kjelke).

Hovlandsfjell, Finnemarka: 10 poster. Blått nivå, passer for familier som tar det som en tur med niste, med trolsk natur.

Ta med familien ut på spennende vinteropplevelser i Modum. Postene henger ute til og med 31.mars. 


TurO-klubbens medlemmer kan laste turen ned gratis på turorientering.no > Modum OL, ellers 75,- per tur.

Ikke medlem? Vil du bli medlem www.turoklubben.no
Lav årlig medlemsavgift kr 50,-.

God tur!

Bli medlem av TurO-klubben i 2024 - Flere tilbud!

Postet av Turorientering den 3. Jan 2024

2024 - Vinterpakke med 40 poster tilbys til redusert pris!


Er du medlem av TurO-klubben får du blant annet kjøpt Konnerud ILs, Drammen, vinterpakke med 40 poster for kr 100,-. Ordinær pris kr 175,-). I tillegg vil du kunne benytte andre medlemsfordeler. Østmarka har også satt ut vinterposter til TurO-klubbens medlemmer. Vi kommer med flere tilbud fortløpende. Medlemskapet koster 50,. kr i 2024.


Er du ikke medlem i dag men vil vite mer om Turo-klubbens fordeler TurO-klubben

Konneruds vinterpakke består av til sammen 40 poster, fordelt på 4 kart/turer, alle beliggende i bydelens nære skogsområder.

Konnerud inviterer flere TurO-deltakere utenfor Drammen til å prøve seg i løypenettet på Konnerud. Postene står ute t.o.m. 15. mars.


Beskrivelse av vinterens opplegg: https://www.turo.no/konnerud

- Velg fanen "Turpakker" for kjøp av Vinter-TurO-pakken!


Les omtale av vinterens opplegg  Les omtale her


Nå er vinteren her - nye vinterposter på plass i Østmarka

Postet av Turorientering den 31. Okt 2023
Viken, Østmarka OK, er allerede i full gang med vintersesongen 2023-24 og har delt ut 4 områder for Skijeger'n. Vinterpostene består av 15 poster, inkludert en velfortjent kaffepost. Postene er tilgjengelige fra 29. oktober 2023 til 24. mars 2024.

Medlemmer av TurO-klubben Norge har nå en fantastisk mulighet til å utforske Østmarka Nord Vest for Losby helt gratis. Er du ikke medlem, kan du bli medlem i dag og bli en del av fellesskapet! Årsavgiften er kun 50,- kroner. Turen viser kr 60 til du laster ned turen, resten går automatisk.


Bli medlem du også, klikk her www.turoklubben.no 


Registrere poster i 2023 eller 2024?

Vær oppmerksom på om du vil registrere vinterpostene før 1. januar 2024 for å inkludere dem i 2023s
TurO-riksranking, eller om du ønsker å ta med postene i 2024. Da må du notere ned eller ta bilde av kodene og legge dem til etter 31. desember.

Klikk her for Skijeger'n 2023-2024.


God tur!