VISSTE DU AT........

Postet av TurO-klubben Norge den 5. Mai 2023

Bli med i FB-gruppen og få tips til nye eventyrlige steder! 

Visste du at vi har en egen Facebook-gruppe for bare turorienterere?
Alle som er TurO-interesserte kan bli med i gruppen, helt uforpliktende. Gruppen er dannet av en som selv er over gjennomsnittet interessert i TurOrientering. Her deles det nyttig tips og informasjon om turer nært og fjernt. Flere TurO-arrangører legger ut informasjon og nyheter om nye poster som er tilgjengelige! Del gjerne siden med flere, for her er det mye interessant å hente. Kanskje til din neste tur.

Ta bilder og del de med en liten enkel tekst om du vil. Du kan glede andre med din informasjon og ikke minst motivere andre til nettopp å gå turen du gikk!  NB; Skjul/sladd QR-koden på postene du tar bilde av.

Klikk her for å gå til siden:  Turorientering i Norge | Facebook


Generelt om gruppen: 

Denne gruppen skal være en generell gruppe for organisert turorientering i Norge. Her kan du dele bilder, historier, turanbefalinger og tips og triks rundt turorientering generelt. Det er også mulig å komme med innspill til forbedringer til turorientering.no og mobilappen Turorientering, samt generelle tilbakemeldinger til TurO-arrangører. Tilbakemeldinger på enkelte klubbers arrangementer eller turer tas lokalt i egne fora.

Gruppen er en landsdekkende gruppe og det skal ikke deles kart eller koder her, det vil føre til sletting av innlegget og mulig utestengelse fra gruppen.
Nye turer som er gratis for våre medlemmer av TurO-klubben!

Postet av TurO-klubben Norge den 22. Apr 2023

Sjekk turer som er åpnet og er tilgjengelig og gratis for våre medlemmer. 

Våre arrangører ønsker alle hjertelig velkommen til å ta poster og oppdage nye områder! 

God postjakt!  

FYLKE ARRANGØR TURTILGJENGELIGHET
AgderOddersjaaFlekkerøy veståpnet
RogalandHaugesundRød 2-Lindøyåpnet
RogalandSandnesArboretet-Svilandåpnet
VestlandAskøy O-lagTveitaskogen søråpnet
VestlandFana IL, BergenSvartevatnåpnet
VestlandKvernbitDalemarka-Dalstøåpnet
VikenFossekallenKartverksskogenåpnet
Viken, BuskerudModum OLÅmot, Skredsvigsmoenåpnet
Viken, BuskerudSarpsborgDælæne, Varteigåpnet
Flere turer kommer! Følg med på sidene til TurO-klubben!

NB: Husk alltid å sjekke arrangørens side og meldinger om endring/snø etc.

Del gjerne TurO-klubbens medlemsfordeler med flere andre! Turoklubben.noNyhetsbrev nr 1 - april 2023

Postet av TurO-klubben Norge den 4. Apr 2023Kjære medlem!

Lav medlemsavgift, ingen dugnadsarbeid og mange fordeler.

Den nye TurO-klubben Norge ble stiftet 24.oktober 2022 og vi har allerede mange medlemmer som benyttet seg av de flotte VinterTurO-tilbudene som et par klubber tilbudt GRATIS etter betalt medlemskap.

Medlemsavgiften er satt til 50,- pr person uansett alder og TurO-klubben har ingen krav til deltakelse på dugnad og verv. 

Klubben er et supplement til de lokalt etablerte klubbene og skal bidra til å synliggjøre mosjonsaktivitetene både sommer og vinter. Vi skal være en klubb for de som i dag ikke tilhører noen o-klubb men vi ønsker også alle de som allerede er medlem innen idretten som medlemmer i TurO-klubben.

Gjennom TurO-klubben ønsker vi å styrke og videreutvikle Turorientering og alle våre TurO-arrangører i hele Norge. Vi skal gi ut Nyhetsbrev til våre medlemmer, og videre spre informasjon til så mange som mulig Slik at vi blir flere medlemmer og vi får til enda mer for Norsk Turorientering.

Vi ønsker å nå ut gjennom flere sosiale medier, også med hjelp av fornøyde medlemmer som legger ut flere flotte TurO-bilder på ulike grupper som blant annet Facebooksiden Turorientering i Norge

Jo flere vi blir, jo bedre får vi fram Turorientering i hele samfunnet som en fantastisk og særpreget mosjonsform og et godt og viktig folkehelseprosjekt for alle.

Flere tilbud til våre medlemmer

Gjennom vårt samarbeid med mange gode lokale arrangører kan vi nå tilby flere gratis turer rundt i landet. De fleste av klubbene stiller med 1 kart gratis for TurO-klubbens medlemmer og noen med flere.
Verdier er fra 50,- og oppover, totalt over 1000,- kroner er å spare for de ivrige.

Noen turer er allerede i gang og noen åpner etter hvert som vår- og sommersesongen settes i gang. Vi vil skrive mer om nye turer som tilbys gratis for våre TurO-klubbens medlemmer på www.turoklubben.no og vi håper få til flere samarbeid utover sesongen. Del gjerne informasjon om TurO-klubben til flere.

 Her er noen av våre medlemstilbud i dag og tilbud som kommer ila sesongen 2023:

  •  Haugesund og Sandnes, Rogaland
  •  Oddersjaa i Agder
  •  Askøy, Fana og Kvernbit i Vestland
  •  Konnerud, Modum og Fossekallen i Buskerud
  •  Sarpsborg i Østfold
  •  Askeladden (Asker) og Lillomarka i Akershus-Oslo O-krets
  •  Sørreisa i Sør-Troms

Del informasjon til de rundt deg og få med flere som medlemmer.