FET i Akershus tilbyr en gratis tur for TurO-klubbens medlemmer!

Postet av Turorientering den 18. Mai 2024Sjekk ut turer i FET Marka (ved Lillestrøm) 


Ta turen til Fetsund og jakt etter 95 poster i vakre Fet marka! TurO-tilbudet er kartene over Garderåsen, Skauen, Brattåsen, Minjarudkollen og Rakkemosaen. 

For TurO-klubbens medlemmer er SKAUEN del 1 gratis ( pris for ikke medlemmer
er kr 100,-). Turen er gratis når du laster ned kartet. TurO-klubben

Skauen kartet, er oppkalt etter husmannsplassen Skauen som ligger ved Hvalstjern (badevann). Kartet dekker både skiløyper, lysløypa og masse turstier i Fet Marka.  Turen på Skauen del 1 går i et veldig fint turterreng opp mot Abbortjern (tidligere drikkvannskilde, nå badevann og det er også satt ut fisk der (husk fiskekort). Runden er fin orientering, uten å karaktisere den som krevende. 
 
Håper mange av TurO-klubbens medlemmer tar seg turen til Fet Marka i 2024 :)

 
Gratis Grønn tur 
Fet tilbyr også grønne turer uten kostnad, som kan lastes ned fra www.turo.no eller via TurO-appen. Velg en Grønn tur om du aldri har prøvd TurOrientering tidligere. Senere prøver du deg på Blå turer. Turpakken inneholder 14 turer for kun kr 400,- 

I tillegg inkluderes det tre kart: Bjanes (Svanestien), Riddersand Skole (Ridderstien) og Oksefjellet (fra Østmarka OK) ved Skedsmohallen, som til sammen har 16 enkle poster. Disse små metallpostene (15x15 cm) vil være tilgjengelige i ulike perioder. Sjekk alltid dato når turen er åpen og tilgjengelig.

Bli med på den populære "Kaffeposten" som arrangeres 16. juni mellom kl. 11 og 13!


Nyhet: 2 turer med X-poster
Postene er ikke fysiske, kun digitale. Det popper opp en tekst i appen som gir deg mulighet til å registrere posten når du er ved posten. Turene er kun tilgjengelig i 
TurO-appen. Det er 2 turer med X-poster.  Last ned appen her: Last ned TurO-appen

Lyst på en utfordring? 
Da anbefaler vi å ta turen ut til Minjarudkollen, med litt vanskelige poster!

For ytterligere informasjon, følg med på www.turo.no, i TurO-appen eller www.fetolag.no eller FET  O-lag - TurO  2024


God tur! 
FET i Akershus byr på 95 poster i Fet Marka

Postet av Turorientering den 18. Mai 2024Sjekk ut turer i FET Marka (ved Lillestrøm) 


Ta turen til Fetsund og jakt etter 95 poster i vakre Fet marka! TurO-tilbudet er kartene over Garderåsen, Skauen, Brattåsen, Minjarudkollen og Rakkemosaen. 

For TurO-klubbens medlemmer er SKAUEN del 1 gratis ( pris for ikke medlemmer er kr 100,-).  TurO-klubben


Gratis Grønn tur 
Lyst å prøve en enkel tur? Vi tilbyr grønne turer uten kostnad, som kan lastes ned fra www.turo.no eller via TurO-appen. Velg en Grønn tur om du aldri har prøvd TurOrientering tidligere. Senere prøver du deg på Blå turer. Turpakken inneholder 14 turer for kun kr 400,- 

I tillegg inkluderes det tre kart: Bjanes (Svanestien), Riddersand Skole (Ridderstien) og Oksefjellet (fra Østmarka OK) ved Skedsmohallen, som til sammen har 16 enkle poster. Disse små metallpostene (15x15 cm) vil være tilgjengelige i ulike perioder. Sjekk alltid dato når turen er åpen og tilgjengelig.

Bli med på den populære "Kaffeposten" som arrangeres 16. juni mellom kl. 11 og 13!


Nyhet: 2 turer med X-poster
Postene er ikke fysiske, kun digitale. Det popper opp en tekst i appen som gir deg mulighet til å registrere posten når du er ved posten. Turene er kun tilgjengelig i TurO-appen. Det er 2 turer med X-poster. 
Last ned appen her: Last ned TurO-appen

Lyst på en utfordring? 
Da anbefaler vi å ta turen ut til Minjarudkollen, med litt vanskelige poster!

For ytterligere informasjon, følg med på www.turo.no, i TurO-appen eller www.fetolag.no eller FET  O-lag - TurO  2024


God tur! Bli med i vår Facebookgruppe og få inspirasjon!!

Postet av Turorientering den 16. Mai 2024Bli med i Facebook-gruppen og få tips til nye spennende TurO-steder! 

Vi har en egen Facebook-gruppe for bare Turorienterere. Gruppen vokser og vokser! 

Alle som er TurO-interesserte kan bli med i gruppen, helt uforpliktende. Gruppen er dannet av en som selv er over gjennomsnittet interessert i TurOrientering. Her deles det nyttig tips og informasjon om turer nært og fjernt. Flere TurO-arrangører legger ut informasjon og nyheter om nye turer og poster som er tilgjengelige! Del gjerne siden med flere, for her er det mye interessant å hente. Kanskje du finner en ny tur du har lyst å prøve et helt nytt sted?  


Ta bilder og del de gjerne med tekst på hvor og hvilken tur. Du kan glede andre med din informasjon og ikke minst motivere andre til nettopp å gå turen du gikk!  NB; Skjul/sladd QR-koden på postene du tar bilde av. 

Klikk her for å bli med i gruppen:  Turorientering i Norge | Facebook


Generelt om gruppen: 

Denne gruppen skal være en generell gruppe for organisert turorientering i Norge. Her kan du dele bilder, historier, turanbefalinger og tips og triks rundt turorientering generelt. Det er også mulig å komme med innspill til forbedringer til turorientering.no og mobilappen Turorientering, samt generelle tilbakemeldinger til TurO-arrangører. Tilbakemeldinger på enkelte klubbers arrangementer eller turer tas lokalt i egne fora. 

Gruppen er en landsdekkende gruppe og det skal ikke deles kart eller koder her, det vil føre til sletting av innlegget og mulig utestengelse fra gruppen.
Bli med i vår Facebookgruppe og få inspirasjon!

Postet av Turorientering den 15. Mai 2024

Bli med i Facebook-gruppen og få tips til nye eventyrlige TurO-steder! 

Visste du at vi har en egen Facebook-gruppe for bare Turorienterere? 

Alle som er TurO-interesserte kan bli med i gruppen, helt uforpliktende. Gruppen er dannet av en som selv er over gjennomsnittet interessert i TurOrientering. Her deles det nyttig tips og informasjon om turer nært og fjernt. Flere TurO-arrangører legger ut informasjon og nyheter om nye poster som er tilgjengelige! Del gjerne siden med flere, for her er det mye interessant å hente. Kanskje til din neste tur. 

Ta bilder og del de med en liten enkel tekst om du vil. Du kan glede andre med din informasjon og ikke minst motivere andre til nettopp å gå turen du gikk!  NB; Skjul/sladd QR-koden på postene du tar bilde av. 


Klikk her for å bli med i gruppen:  Turorientering i Norge | Facebook


Generelt om gruppen: 

Denne gruppen skal være en generell gruppe for organisert turorientering i Norge. Her kan du dele bilder, historier, turanbefalinger og tips og triks rundt turorientering generelt. Det er også mulig å komme med innspill til forbedringer til turorientering.no og mobilappen Turorientering, samt generelle tilbakemeldinger til 
TurO-arrangører. Tilbakemeldinger på enkelte klubbers arrangementer eller turer tas lokalt i egne fora. 

Gruppen er en landsdekkende gruppe og det skal ikke deles kart eller koder her, det vil føre til sletting av innlegget og mulig utestengelse fra gruppen.
Akershus/Gjerdrum - Postfinner'n er i gang og Kurs i kart & kompass 14. mai kl. 18. Kort frist!

Postet av Turorientering den 8. Mai 2024


Postfinner'n er i gang i Gjerdrum. 

100 poster er plassert ut i fine områder i Gjerdrum og Nannestad.


Kart og poster:

Årets kart: Lysdammen, Dunderrabben, Flabben, Eltonåsen og Kløvberget. På kartene er det markert med P der det er mulighet for parkering. Veiene i Gjerdrum og Nannestad har bomavgift. 

Postene er markert med oransje/hvite postflagg. På disse henger en lapp med postnummer og kode. På hjemmesida kan du registrere klippene, eller du kan bruke ovennevnte beskrivelse til å benytte QR-koden og registrere via appen.

Les mer om turmulighetene her; Postfinner'nKurs i kart og kompass 14. mai 2024

Gjerdrum orienteringslag i samarbeid med Gjerdrum Turlag inviterer ungdom og voksne til et praktisk introduksjonskurs i bruk av kart og kompass.


Tid: Tirsdag 14. mai 2024 kl. 1800 – 2100

Sted: Lysdammen i Gjerdrum Almenning

Kurset passer både for deg som er helt nybegynner og for deg som føler at du trenger å friske opp orienteringskunnskapene litt. Vi legger opp til opplæring i små grupper med veileder og med mye praktiske øvelser underveis. Ta med kompass hvis du har - vi har også noen til utlån. Kurset er gratis.


Påmeldingsfrist søndag 12. mai - Kort frist!

Klikk her for PÅMELDING

Alle påmeldte får bekreftelse og litt mer informasjon på e-post etter påmeldingsfrist.

Kurskontakt: Lene Kinneberg, lene.kinneberg@orientering.no , tlf.93264756

Informasjon