Postjakt og bål i høstmørket 10. oktober kl. 19 ved SOGNSVANN, Nordmarka.

Postet av Turorientering den 7. Okt 2024


OSLO og OMEGN: 

Velkommen til postjakt i kveldens mørke torsdag 10. oktober 2024, kl.19-20.

TurO-arrangør Nydalen Skiklubb, Stifinner'n, arrangerer Refleks-Turorientering.

Bli med på en annerledes og morsom aktivitet hvor vi leter etter poster i nattmørket. Dette er en unik opplevelse som man ikke bør gå glipp av!

Ta med en hodelykt (eller lommelykt) og bli med på jakten etter 6-8 poster med reflekser i en løype på cirka 2 km. Kartet kan lastes ned på mobilen samme ettermiddag, eller du kan skrive det ut. Aktiviteten passer for både voksne og barn (i følge med voksne). Du kan komme alene, eller ta med en venn, kollega, nabo eller familie – alle er velkomne! 


Oppmøtested: Nedre Blanksjø, ca. 20 minutters gange fra Sognsvann T-banestasjon eller P-plass. Vi setter opp fakler langs siste del av veien til start.


Når: Start mellom kl. 19 og 20, og målgang innen kl. 21.


Hva bør du ha med: Vanlige turklær, gode terrengsko og litt varmt tøy (boblejakke og hansker) til å holde varmen rundt bålet etterpå. Hodelykt. Sitteunderlag.


Bål og grill: Vi fyrer opp bål! Ta med grillmat og drikke i en liten sekk, og gjerne en grillpinne/stikker. Sekken kan du legge igjen ved start mens du jakter på poster.


Dette blir en fantastisk kveld med spenning, eventyr og hyggelig samvær rundt bålet. Hold deg oppdatert med at kartet kan nedlastes på appen eller via nettsiden www.turo.no eller via Nydalen Stifinner'n 


Dette må du bli med på! 

Velkommen til en annerledes kveld! 

Hilsen på vegne av Nydalen Skiklubb - Stifinner'n 

(TurOrientering)

Stifinner'n Turorientering - Facebook ( ikke oppdatert med arrangement informasjon i skrivende stund, men kommer).

Refleksturorientering 2022 - venninnegjeng




Aldri for sent å bli medlem av TurO-klubben - sjekk fordelene og bli med!

Postet av Turorientering den 16. Sep 2024



Årlig medlemsavgift kr 50,-. Ingen forpliktelser, kun fordeler!

Gå til Turoklubben

Klubbens antall medlemmer øker hver dag og vi ønsker alle nye hjertelig velkommen! Er du ikke er medlem enda, er det fortsatt unik mulighet til å oppdage nye steder. Mange turer er tilgjengelig nå fremover og videre utover høsten.

TurO-klubben er for alle, for turorienterere og for andre som ønsker at turorientering skal utvikle seg til å bli et enda bedre mosjonskonsept. 

Medlemmer får tilgang til flere turO-kart gratis av våre arrangører. I skrivende stund finnes det nå 16 turer som er medlemsfordeler.

Men først må du altså bli et medlem! Dette er et godt tilbud, hvor av medlemsavgiften er nedbetalt bare ved å du velger å prøve en av de 16 turene! 



Lav årlig medlemsavgift på kr 50,- pr medlem, uansett alder og antall familiemedlemmer. Du som ikke er medlem i noen o-klubb eller lag ønsker vi gjerne å se som medlem. Vi håper også at mange som allerede er medlemmer i en klubb blir medlem og vil støtte norsk Turorientering.

Hvis du allerede er en turo-bruker, benytt samme epost når du melder deg inn som medlem. 

Medlemmer får automatisk tildelt turene gratis eller til redusert pris i TurO-appen/Min side på nettet som en medlemsfordel. Kartet kan skrives ut via "Min side" i TurOrientering.no

TurO-klubben har ingen krav til deltakelse på dugnad eller verv.
Klubben er et supplement til de lokale etablerte klubbene og samarbeider om tilbudet ut. Dette vil blant annet bidra til å synliggjøre mosjonsaktivitetene til enda flere både sommer og vinter.

TurO-klubben Norge ble etablert i november 2022. Norges Orienteringsforbund er ansvarlig for den nye nasjonale klubben. Forbundet takker spesielt til alle klubber som er med i samarbeidet og er en viktig del av medlemsfordelene.

Blir du vårt neste medlem? Velkommen !


Bli medlem nå. Gå til turoklubben.no




Kampanjenedtelling til 1. september - Hovedpremien skal trekkes

Postet av Turorientering den 30. Aug 2024



Hittil mange glade vinnere i Postjakten 2024-kampanjen!

Ti vinnere ble trukket etter å ha nådd ti poster,  og ytterligere ti vinnere ble trukket etter å ha nådd femti poster.
Vinnerne kommer fra hele landet, inkludert Asker, Halden, Trondheim, Senja, Østre Toten, Modum, Kristiansand, Tønsberg og Drammen.


HOVEDPREMIEN TREKKES - blant de som har nådd minst 100 poster.

Neste uke trekker vi nye vinnere som har registrert minst 100 poster senest 1. september. Det er en stor glede å velge ut vinnere, pakke og sende premier, som vi har mottatt fra våre hovedsamarbeidspartnere Skoda, Strawberry, Silva, samt orienteringsartikler fra TurOrientering.

Hovedpremie 

En gratis helg med Skoda Enyaq inkludert hotellopphold.

Det er stor entusiasme blant TurO-folket, og vi håper kampanjen oppmuntrer til å gå litt lenger og ta en ekstra post. Dette gir oss alle god mosjon, mye livsglede og litt frustrasjon når vi ikke finner posten.

Vi gleder oss til å trekker nye vinnere, og fortvil ikke om du ikke er med blant vinnerne denne gangen, for du har to flere sjanser, ved registrering av minst 500 poster innen 1. oktober og 1000 poster registrert innen 1.november!  

Kom deg ut og jag flere  TurO-poster!

Ønsker dere alle en lykkelig helg med god postjakt! 


Friluftslivets dag på Sognsvann, Oslo 1. sept. kl 10-15. 
Hvis dere vil treffe oss og andre friluftsmennesker og morsomme aktiviteter 
søndag 1. september, 
er vi til stede sammen med på Norsk Friluftsliv.

Velkommen til åpen dag for store og for små.


Foto: Gunnar Pedersen






Finn X-poster langs Akerselva!

Postet av Turorientering den 21. Aug 2024


X-poster - like spennende å finne som fysiske poster? 

Opplev Akerselvas vakre landskap samtidig som du jakter på å registrere X-poster. Det er en fin måte å kombinere natur- og urbanopplevelser mens du vandrer langs elva. Dra med deg venner eller familien og start jakten på 10 skjulte X-poster!.

Har du ikke alt gjort det, må du først laste ned TurO-appen og hente frem kartet til Nydalen SK som er arrangøren bak denne fine turen. Turen heter Akerselva - X-poster og er en lett Grønn tur, som er en enkel og for alle å ta og er i nedre del av elva. Turen koster kr 50,-.

Hva er en X-post?

I TurO-appen er det nytt av året å ha turer med X-poster. X-poster er  uten postflagg eller stolper, også kalt usynlig TurO, hvor appen gir et signal at man har kommet frem til posten via GPS. 

Når du ankommer til en X-post, vil appen automatisk registrere at du er ved posten. Det popper opp en melding opp på telefonen som spør om deltaker vi registrere posten. Deltaker bekrefter dette med Ja/Nei. Registrer du JA, blir besøk og poeng automatisk registrert i brukerprofilen. 

Enklere enn du tror! Ta en tur og prøv! 


Klikk på turen Tur Akerselva 


Se også resten av Nydalens TurO-tilbud Stifinner'n som primært er i Oslo/ Nordmarka og omegn


God skattejakten elvelangs! 



Vinnere av POSTJAKTEN 2024 - Minst 10 poster registrert pr 1 juli.

Postet av Turorientering den 31. Jul 2024



POSTJAKTEN 2024

Vi gratulerer de ti heldige vinnerne som har funnet frem til minst ti poster og registrert dem på www.turorientering.no før 1. juli. 

GRATULERER!

Vinnerne, som er fra hele landet, har i løpet av juli mottatt en epost og 
en gavepakke i postkassen fra TurOrientering, Norges Orienteringsforbund!

Kampanjen fortsetter; 

Vi vil snart trekke blant de som har registrert minst femti poster senest 
1. august. Husk at alle som ønsker premier må ha oppdaterte kontaktopplysninger i TurO under "Min side" før vi trekker vinnerne.


Ikke fortvil om du ikke nådde målet denne gangen. Neste milepæl er 
1. september med hundre poster, osv 1. oktober og 1 november!


Mer om kampanjen her

 
Lykke til videre med postjakten! 
Følg med på kampanje-nedtellingen!

Hilsen TurO



2 Kommentarer