Gratulerer med dagen - 3 nye turer!

Postet av TurO-klubben Norge den 16. Mai 2023

LYKKE !

 

Enda flere turer som er gratis for våre medlemmer.

3 nye turer (totalt 12 turer) er klare og gratis for våre medlemmer, og vi har samtidig doblet antall medlemmer til TurO-klubben siden årsmøtet i mars.

Dette må vi feire! Vi kunne ikke treffe bedre enn dagen 17. mai! La oss alle heise flagget og juble! Gratulerer med dagen! Nyt feiringen med venner, familie eller alene. Har du ingen planer på 17 mai-, venter det mange poster på deg ute som ønsker å bli funnet, skannet og registrert! Har du bare litt planer, når du kanskje å ta noen poster på veien! 

Det er tid nok, for mai har mange fridager, så grip muligheten til å oppdage nye ukjente perler.

Ta med deg noen som ikke har prøvd TurOrientering før og vis dem hvor gøy du har det!

God postjakt!


Her er de nye turene: 

FylkeArrangørNavn på turTilgjengelig

Viken, Akershus
Askeladden, AskerBøåsen26.mai
Viken, BuskerudKonnerud ILAuduns Sommer TurO10.mai
Viken, BuskerudModum OLFurumo01.mai

God 17. mai  og lykke til med postjakten! 
VISSTE DU AT........

Postet av TurO-klubben Norge den 5. Mai 2023

Bli med i FB-gruppen og få tips til nye eventyrlige steder! 

Visste du at vi har en egen Facebook-gruppe for bare turorienterere?
Alle som er TurO-interesserte kan bli med i gruppen, helt uforpliktende. Gruppen er dannet av en som selv er over gjennomsnittet interessert i TurOrientering. Her deles det nyttig tips og informasjon om turer nært og fjernt. Flere TurO-arrangører legger ut informasjon og nyheter om nye poster som er tilgjengelige! Del gjerne siden med flere, for her er det mye interessant å hente. Kanskje til din neste tur.

Ta bilder og del de med en liten enkel tekst om du vil. Du kan glede andre med din informasjon og ikke minst motivere andre til nettopp å gå turen du gikk!  NB; Skjul/sladd QR-koden på postene du tar bilde av.

Klikk her for å gå til siden:  Turorientering i Norge | Facebook


Generelt om gruppen: 

Denne gruppen skal være en generell gruppe for organisert turorientering i Norge. Her kan du dele bilder, historier, turanbefalinger og tips og triks rundt turorientering generelt. Det er også mulig å komme med innspill til forbedringer til turorientering.no og mobilappen Turorientering, samt generelle tilbakemeldinger til TurO-arrangører. Tilbakemeldinger på enkelte klubbers arrangementer eller turer tas lokalt i egne fora.

Gruppen er en landsdekkende gruppe og det skal ikke deles kart eller koder her, det vil føre til sletting av innlegget og mulig utestengelse fra gruppen.